17 juni 2009

Sommarabatt 25%+ x-trapriser på Annalunda Ting

Pssssssst…. lite insiderinfo…

Sommar, sommar, sommar....
Solsken, värme, midsommar, lek, glädje, tvätt som torkar ute, gammalt linne med spetsar, smultron, regniga dagar, böcker i hängmattan, väldoft, långväga gäster, semester, resor, jordgubbar, rosor, rosévin, trädgårdsfester, kaffe i bersån, sommarställe, båt, hav, jordiga trädgårdshänder, smutsiga små barnknän och kläder... Visst är sommaren härlig!!!


Hortensia

Hushållsarbetet är som vanligt inte alltid roligt men man kan göra det lite mysigare, lite lantligare och få den rätta känslan ... oavsett om det är i stan eller i sommartorpet på landet. Att tvätta sig och diska ute är mysigt och kaffet i bersån smakar så gott!

Jag gillar verkligen klädnyporna i trä! De är så fina och verkligen bra att hänga tvätt med. Att sen ta in den sol- och vindtorkade tvätten och stryka med strykvatten som doftar lavendel... DET är beroendeframkallande!

Hortensia

Vill bara tipsa er vänner där ute i bloggosfären om att jag efter att ha hängt tvätt ute i förmiddags och använt de underbara klädnyporna i trä… så blev jag på ett sådant alldeles förträffligt gott humör och bestämde mig för att ha lite “rea” på dem och andra somriga härliga ting i butiken. Vissa ting har extrapris och på vissa är det 25%. Gäller så långt lagret räcker under juni månad. Lagret är begränsat och vissa varor finns ju bara i ett exemplar, så passa på! Först till kvarn you know…. :)

extraheart procentheart

Tack alla för att ni tittar in hit till Annalunda-bloggen och för goa hälsningar. Det är lite mycket nu så ha överseende med mig (please!) för att det inte blir så mycket bloggtid… så ofta jag kan så försöker jag att titta in till alla. jag tänker på er iallafall… :) Tack också för beställningar…jag packar för allt vad jag är värd! :)

Jag vill också önska er alla en underbar midsommar med förhoppningsvis lite sol och värme men också glädje, närhet, romantik och kärlek!

Rosenkudde


Inga kommentarer: