28 juli 2009

Annalundas butiksöppningÅååh vilka underbara dagar ~ stressiga, spännande, pirriga, och väldigt väldigt roliga och energipåfyllande! Tack alla ni som kom på smygöppningen i söndags, tack för fina presenter, blommor, mejl, hälsningar och uppmuntrande och entusiastiska tillrop! Tack alla nya kunder som har hittat hit! Massor av tack till Maria, Pia, mor Britta och käre maken för all underbar hjälp, stöttning, fixande, trixande, kaffekokning och bärande – jag hade inte klarat det utan er hjälp (… och Pia… du har fått beröm för dina vackert komponerade buketter!!! ;) Maken får symboliseras av riddaren på bilden ovan… och jag är väl då den omhuldade mön… :) Miljoner kyssar och tack till dig min käre som både upplåtit grottan för den heliga graalen -- d v s dubbelgaraget ;-) och har ägnat hela din semester åt att hjälpa mig inför öppningen!
Här kommer då lite bilder på min provisoriska men enligt kunderna jättemysiga butik… och jag får behålla den tills butiken i källaren är klar! :) Bilderna är inte jättebra…men okej … jag hann ju inte riktigt med att både agera fotograf och vara bolagets direktör *fniss*Liten blomsterloppis med gammaldags växter bl a pelargoner, akleja, digitalis, stockros… Gamla autentiska men helt oanvända zinkbaljor perfekta att ha minikryddland i! Gamla separatorn (med alla tillbehör) från gården finns till salu, och är alldeles utmärkt som blomsterpiedestal! :)

Fika, bål med bubbel, tilltugg och mingel på gårdsplanen…

Entusiastiska kunder (här söta Emma) som gick varv på varv… och handlade både en och två gånger… :) Härligt att det finns något för de flesta och för alla smaker och plånböcker… Som en kund uttryckte det: “Åh så mycket vackert…det är precis det vi behöver!” Andra tyckte att de behövde gå runt många gånger för de upptäckte bara mer och mer… :) Så roligt tycker jag!


Ljuvligt söta vita ljushus som kommit in alldeles nyligen till jättebra priser! Kommer snart i en webbutik nära dig ;)
Kika in hos Annalunda och läs mer om den spännande butiksöppningen, fler bilder finns också.

2 kommentarer:

Lyst på livet sa...

Hei!
Her kommer en norsk interiørblogger som endelig har funnet frem til dere :-). Får jeg lov å være med på den norske listen deres? :-)

http://lystpaalivet.blogspot.com

Fin dag ønskes fra Torunn

moni sa...

jeg vil gjerne være med på norske listen jeg også om det er greit?