3 april 2016

"Ny" daybed på kjøkkenet

Et nytt prosjekt er endelig "ferdigstilt", planen for denne senga/daybeden har endret seg x - antall ganger mens jeg har holdt på men nå måtte jeg bare "lande" med denne løsningen.
Senga har blitt kortet inn fra 190 lengde til 150 for å passe bedre inn på kjøkkenet.
Jeg har lenge savnet en sofa/slenge seg nedpå løsning der og nå håper jeg at jeg har løst det med å bruke en gammel seng.
Senga har blitt pusset ned, sparklet, kappet kortere, fått frest ut nye spor til originale fester og en runde med maling.
Jeg har kjøpt en ny madrass som jeg har kappet til for å passe og har brukt det jeg har av puter, pledd og sengetepper for å lage til en koselig krok.
Katarina Othelie har allerede testet komforten ved å pakke seg godt inn i tepper med puter i ryggen og paden i fanget;)
Og jeg som tenkte at jeg skulle få ha denne kroken i fred siden mann, barn og hund "rotter" seg sammen i sofaen, istedet har de bare forflyttet seg ut på kjøkkenet!En salig blanding av tekstiler, alt i fra 100 år gamle broderte putevar til HM sine putetrekk eller hjemmelagede trekk. 
Favoritten er de to søte små putetrekkene under som mamma har sydd av en herlig, gammel retro gardin jeg kom over i en bruktbutikk!
 
Grønnfargen min er utrolig populær på alle mine redesigns og her ser dere originalfargen som jeg har tatt utgangspunkt i.
En gammel grønnmalt kommode ble reddet for mange år siden og den hadde tre skuffer i front.
Dessverre var bare den ene inntakt mens jeg fikk reddet frontene til de to andre.
Selve kommoden bruker jeg som tv/media benk med et forheng i lin til å skjule dagens duppedingser.
Og denne skuffen er stadig på flyttefot, nå står den under senga og rommer interiørblader og flere puter om man skulle trenge det;)


Herlig, slitt patina!
Lykke <3

Inga kommentarer: