4 augusti 2014

Häng med in och kika på höstens nyheter

Jo, jag vet, sommaren är i full gång och det är helt underbart, verkligen, det kändes som det var längesen vi fick njuta av en så varm och härlig sommar...njuuuter gör jag i massor!Nu kommer det ett MEN...

...hösten kommer ju så småningom och jag gillar verkligen hösten väldigt mycket, vet inte om det är för att jag föddes i oktober eller det är den höga klara svala luften, eller för att det blir mörkare tidigt på kvällen så man kan tända ljus, och går man upp tidigt (som jag gillar) är det mörkt nog att tända ljus då också :)

Så, jag vill visa er lite av de nyheter som kommer in i butiken, lite längre fram

...och detta matbord, är det inte helt enkelt busläckert? maffigt, gediget och helt i min stil, de svarta snidade benen är pricken över i:et. Måtten är H 77 cm, B 90 cm och hela 200 cm långt.

Maffigt matbord 
Denna taklampa föll jag också för, en papperslampa med motiv i smutsigt rosa och murrigt grått, den har en diameter på 55 cm och är 40 cm hög, tokläcker denna också :)

Taklampa i papp
Hittade väldigt fina postrar med en hel del olika motiv, jag valde ut fyra som jag tycker kan passa in både i shabby chic stilen, den lantliga och i en industristil. Tänk att sätta upp en sån i ett stort kök eller som ett udda blickfång på väggen vid matbordet...

Papperspostrar
Det första motivet är blommor och blad med en ton av smutsigt rosa och dova gröna och gråa nyanser, det andra är patchwork som också går i tonerna rosa, lila, grönt och grått, det tredje är ett patchwork av notblad och det fjärde är fyllt med etiketter lite åt det industriella hållet.
De fyra motiven jag valde
Fler nyheter kommer men detta är det jag redan hunnit lägga upp i butiken :)

Ha en riktigt härlig fortsättning på helgen!

Kram Lisa

1 kommentar:

Mathilda sa...

Så fint!!! :D
Skulle vara väldigt tacksam om ni ville ta er tid och svara på vår marknadsundersökning till vårt UF-företag om vår smarta köksprodukt!
Tack på förhand!

https://docs.google.com/forms/d/1J5am13av9y3lU0XWSBftrQJuH9RqvS1liWRKyuFmDQg/viewform